Thursday, June 26, 2008

diner at yahoo





aku keluar makan malam tadi dengan Nana. sambil mengaksess internet. aku kena siapka assigment aku nie.. pening pening. makan kat sini ok tak lah mahal kira orait gak. sambil mengaksess internet ngan wifi. aku dengan Nana . Nana sibuk meng up date blog dier aku asyik cari isi nak buat asigment aku nie.
hari sabtu nak hantar.. biasalah buat lasy minute cam nie kan tugasan tu patut complete dlm masa 3 minggu tapi sebab kwn aku sibuk dan dier tak download ym aku susah sikit nak buat dicussion dan tranfer file. nie yang buat lambat masalah technical. yelah lagipun memasing busy kan.
kerja tak sama time
Post a Comment