Friday, June 27, 2008

durian... oh durian kerana durian



Hari nie kalau tak kerana hasmawani telepon mungkin aku tido lagi.. penat lah aku tido lewat malam tadi siapkan english . actually i'm worry i'm yet haven't finish my assigment teaching suppose to be completed today but tak siap lagi... sedih... part b i dont know and not sure how to do.. tak pe. i feel very upset my friend sume hantar next month why mine kena hantar hari nie....... tadi kuar lagi ngan nana makan lagi kat yahoo conner but kali nie bawa durian sekali... dan aku order tembikai big glass. memang besar syok. ader feeling macam makan kat dusun je.. di bawah pondok .. terasa seperti di kampung .acctually nana beli durian nie pasal kempunan hubby dier beli sikit makan sendiri..dier pun nak rasa juga tu yang beli dan makan selepas makan malam... tak rajin nak buat bubur durian
Post a Comment