Friday, June 27, 2008

durian... oh durian kerana durian



Hari nie kalau tak kerana hasmawani telepon mungkin aku tido lagi.. penat lah aku tido lewat malam tadi siapkan english . actually i'm worry i'm yet haven't finish my assigment teaching suppose to be completed today but tak siap lagi... sedih... part b i dont know and not sure how to do.. tak pe. i feel very upset my friend sume hantar next month why mine kena hantar hari nie....... tadi kuar lagi ngan nana makan lagi kat yahoo conner but kali nie bawa durian sekali... dan aku order tembikai big glass. memang besar syok. ader feeling macam makan kat dusun je.. di bawah pondok .. terasa seperti di kampung .acctually nana beli durian nie pasal kempunan hubby dier beli sikit makan sendiri..dier pun nak rasa juga tu yang beli dan makan selepas makan malam... tak rajin nak buat bubur durian

leo caffe


Leos caffe ni antara caffe yang menawarkan perkhidmatan wifi kat area Bukit Tinggi Klang,ok juga kira 3 Bintang lah pada aku. Food dier ok ade varity ader sikit kelainan dari tempat lain. pelayan dier terdiri dari budak tempatan local chinese , indian dan philiphine boy 2 orang .not fluent in bahasa. but quiet ok lah.Hari ni kawan aku Umie makan asam laksa johor kot. rasa modern kan jadi kurang sikit lah. sour and sweet but not very nice , Aku makan spegetti beef yang ni ok B + lah aku gredkan. but drink dier best . tasty.. coz aku dah beberapa kali minum kat sini. sambil siapkan assigment aku english speech for oral presentation and Pengajian islam LAN. Aku tolong umie download YM yang sama version dengan aku punyer sebab banyak kegunaanyer. sambil ajar umie guna ym exchange file guna file tranfer web cam , dan guna ym .. nampaknyer dier seronok.
lepastu kami singgah Giant makan makan malam kat sana.. pastu aku mengarut beli jam baru..Casio.. coz jam aku hilang 3 bulan lepas aku tercampak dalam bakul baju radicare puas aku cari pengganti yang sama dengannyer namun tiada lah ku jumpe.. aku seronok tapi sedih gak coz tak dapat simpan duitlah bulan nie.