Friday, August 22, 2008

hang out today


Hari ni jalan dengan Nana setelah sekian lama berjanji nak keluar tapi baru hari nie berkesempatan nak keluar adalah beberapa kali di tangguhkan untuk memberi laluan kepada beberapa perkara penting biasalah. kami keluar tengo cerita susuk. cerita agak mengelirukan.untuk Nana tapi berdasarkan kefahaman aku cerita tu sebenarnya tentang suraya dan watak suzana dalam erti kata kononnya 2 jiwa di satukan untuk memenuhi keperluan ... Susuk keramat kalau ditafsirkan ikut kata bomoh tu "aku mencari tuan yang baru" dan lagi bila bintang selari " so that sama dengan persamaan linear cam math.... kerana watak suraya di matikan dengan dengan penyatuan jiwa suzana so that suzana tk perlu keluar memburu untuk jadi vampire untuk bunuh orang last statement suzana dan bomoh satu lagi mangsa untuk menamatkan kelaparan .. selepas penyatuan jiwa soraya die jadi suzana.. sebab die dah langgar pantang tak boleh lalu sungai siang hari... pening kan .. biarlah ini cerita orang tak de iman tak solat dan amalkan perbuatan mungkar.. so that jangan ikut ekh.. lepas tengok wayang temankan nana shoping barang dapur..

sambil temankan nana shoping barang dapur aku jalan jalan ambik gambar bunga bunga nie kat jusco bukit tinggi tu

semua nampak cantik cantik belaka aku suka betul cuma aku tak tau nama die so siapa tahu nama bunga bunga nie bagi tau aku.. ek nanti aku bagi hadiah.. he he he..

cam biasa kami mengakhiri sessi pertemuan dengan makan bersama terima kasih kat nana sebab taja makan malam yang best kat satay kajang . tapi kat bukit tinggi lah next time kita keluar lagi ... thank untuk nasi kenduri semalam hubby aku yang makan dan belanja makan hari nie... thank my friend..........gd nite.