Wednesday, May 20, 2009

F1

alah aku lambat update cian dah bertapuk dah dalam laptop aku nie.Event dah past lama dah cuma tak share dgn korang .bukan ape sangat pun hobby je.. aku minat sikit sikit je. tak leh tahanlah bising.... so far ini jew yang aku dapat snap.... safety car yg di gunakan masa f1 hari tu.. .. kereta nie biasanya akan jalan kat depan sekali.
aku dah lupa lah kereta nie siapa pandu.. pasal lama sangat duduk bertapuk dalam laptop ..

tapi nie yang buat aku sentiasa ingat .. litar sepang. walau dalam keadaan kereta aku bergerak. pasal aku sekarang dok kesunyian. baru ingat sume nie..
Post a Comment