Friday, June 26, 2009

Bakso Oh Bakso

Ahak teruja, nyer kawan ku hari ni , lepas temankan si dier gi beli laptop idamannya, dier
dengan gembira penuh ghairah, beriya iya mengheret tangan ku ke warung ni.YA BAKSO di Balad,Cornice Comecial center ni,. katanya, " Jomlah. kita makan BAKSO, Lama dah tak makan . kat Mesia selalu makan...........Bakso Oh Bakso....


mula mula kawan aku tanya , nak bayar . peniaga tu kata 'makan dulu baru bayar" si dier pun okay je .. so then bila dah habis makan. kawan ni pun membayar.. past bayar mukanya terus berubah masam mencuka ahak mesti ada yang tak kena ........ so korang teka lah ek, berapa gak nye harga BAKSO nie kat Jeddah nie ek...

Sunday, June 21, 2009

Pindah rumah baru




Minggu ni aku kerja over time, pasal department aku nak membesar dan tempat lama akan jadi ward peadeatric, dan sememangnya nak sume orang suka rumah baru.

past habis berkemas untuk merasmi deparment baru Anna ambik kesempatan posing di samping view baru yang mendamaikan... pemandangan pohon kurma di sekeliling, kalau kat mesia ni mesti pokok kelapa sawit je lah hu hu... indahnya pohon kurma , .......


dah penat berkemas berterima kasih kat PIZZA yang sedap hu hu.. makan tak ingat.......
esspecially sr. Grace really real.......

Sunday, June 7, 2009

ha ha nanti kena muttawa

Suka nye ... bunga bunga dan bunga cantiknyer....................
Model aku pastinyer kawan aku lah sapa lagikan dier pun suka ... aku lagilah suka hu hu


memang sebelum datang kat sini takut sangat orang kata tak leh pandang tak leh jeling nanti kena mutawwa ha ha kesian aku ngan kawan aku nie sampai sakit tengkuk takut nyer pasal nak tengok sekeliling.. maklumlah tempat baru... tapi rupanyer tempat nie happening gak... bleh gak aku ajak abg arab nie bergambar sama ha ha jadi budak nakal aku kat sini........
tapi aku bukan ambik gambar berdua je pastinyer dengan kawan aku kan hanya kami berdua je kat sini...........

Tour of the KFSHRC







jangan terperanjat.. bukan apa cuma jalan jalan sekeliling hospital yang ala ala VIP ni je.. aku suka persekitaran dier banayk lukisan cam Gallery seni lukis yang besar.. mungkin sebab aku suka seni lukis kot merata rata dinding sume ada lukisan eiiiiiiiiiii suka sangat... view dari balcony... library dgn auditorium hospital nie...oraitlah ... Best..

Kawan baru ku






Oleh kerana kawan nie baru je sampai seminngu yang lalu dan dier masih dalam kerinduan lagi .. ingat pada anak dan suami yang tercinta maka jadilah dier sahabat ku satu satu satunya kat sini... haha
Kat Coffe bean ni aku melepak ngn si dier...
nak tunggu kat berjalan jalan panas panas .....

Jedda and me..........



view nie masa aku dalam perjalanan nak gi fish market ngan kawan aku. aku snap jer dari bus aku tu... sepanjang jalan aku suka tengok sea view nie... em sungguh mendamaikan...........