Friday, June 26, 2009

Bakso Oh Bakso

Ahak teruja, nyer kawan ku hari ni , lepas temankan si dier gi beli laptop idamannya, dier
dengan gembira penuh ghairah, beriya iya mengheret tangan ku ke warung ni.YA BAKSO di Balad,Cornice Comecial center ni,. katanya, " Jomlah. kita makan BAKSO, Lama dah tak makan . kat Mesia selalu makan...........Bakso Oh Bakso....


mula mula kawan aku tanya , nak bayar . peniaga tu kata 'makan dulu baru bayar" si dier pun okay je .. so then bila dah habis makan. kawan ni pun membayar.. past bayar mukanya terus berubah masam mencuka ahak mesti ada yang tak kena ........ so korang teka lah ek, berapa gak nye harga BAKSO nie kat Jeddah nie ek...
Post a Comment