Sunday, June 21, 2009

Pindah rumah baru




Minggu ni aku kerja over time, pasal department aku nak membesar dan tempat lama akan jadi ward peadeatric, dan sememangnya nak sume orang suka rumah baru.

past habis berkemas untuk merasmi deparment baru Anna ambik kesempatan posing di samping view baru yang mendamaikan... pemandangan pohon kurma di sekeliling, kalau kat mesia ni mesti pokok kelapa sawit je lah hu hu... indahnya pohon kurma , .......


dah penat berkemas berterima kasih kat PIZZA yang sedap hu hu.. makan tak ingat.......
esspecially sr. Grace really real.......
Post a Comment