Sunday, July 5, 2009

Jom Makan Tengahari








sememangnya kalau dah ramai ramai memang seronok kan. hari kedua kami beramai ramai makan bersama , kak Rohana memang suka memasak hu hu best. cayo cayo... em best .. aku rindu giler nak makan pedas hu hu.. sambaal belacan hu i leh buat kuah huk
yang penting aku rindu tul orang masak untuk aku huik...................ulam pegaga tak de bantai daun salad pun boleh hu hu.......... sedap muah. Thank kak ANA........... I love you walau dalam hati ku meraung tak dapat ikut IXORA gi Kota Kinabalu.......... tapi semua ni memujuk hati ku hu hu .. Jumpa may nanti di London........
Post a Comment