Monday, July 27, 2009

Swine Flu H1n1 Influenza At KFSRC




kes ni di laporkan yang pertama di hospital aku KFSRC kes bermula dengan seorang nurse Filiphine yang kerja di jabatan Onkology( KANSER UNIT) lepas mengadu demam batuk selsema , lepas balik dari cuti , dah buat banyak investigation dan positif swine flu , nurse tu kena lah kuarantine dengan mask rehat kat rumah, dan semua contact pun kena screening untuk mengatasi outbreak tu. buat masa ni satu kes je di laporkan kat KFSRC.


Mmmmuah sayang piggy...........