Tuesday, December 8, 2009

Malicycllin & Malaysia

huh rasa nak pergi lagi , jalan jalan dengan minum air jus yang manis dengan si manis nelly. dan setiap kali pergi berjalan jalan Mall tutup sebab. buka petang- petang jew, dan dengan tak malunya aku buat cam aku dah sewa untuk ku sorang......... melayan kegilaan ahak malicycllin..
buat cam rumah sendiri ahak , he he tak malu tul ... mall kat saudi buka petang jew.. so seharian kat sana malicycllin jew ar,... tengok pintu yang tutup jew ahak..............

bila balik Malaysia, percutian yang seminggu mana cukup nak jalan satu Klang nak ziarah kenkawan...
orang pertama yang mesti di ziarahi mestilah bestfriend, girlfriend ni maka habis sehari suntuk bersama die menghabiskan masa mengenyangkan mata dan perut yang makin gendut ........alor nak diet angan- angan......... tak pe boleh consider hek hek,
tengok kasut, opppppp beli kasut..........
Post a Comment