Thursday, December 24, 2009

Silver sand Beach

Kali ni Nora, habiskan masa pergi Beach Silver Sand kat Jeddah ni, ni lepas hujan , kat Jeddah kalau hujan banjir , sebab tak de longkang ahak.... takung airlah jawabnya.
Private beach ni, kalau nak masuk kena bayar 100 riyal, hanya orang luar, bukan warganegara saudi di benarkan masuk. Untung kita, Kat Mesia tak kena bayar nak gi Pantai.........
jadi sehari lah menghabiskan masa kat pantai ni untuk memuaskan hati, mata dan sebagainya ...

walau bagaimana pun tempat ni cantik cuma terhad untuk berenang renang, kalau nak snokling, kena pergi pantai lagi satu. Itu, nanti dulu.. Tunggu!....
kalau rasa rasa nak main perahu layar sila sila ...
Apa yang paling menarik, Ketam bunga nie, kat Mesia mmg kita tak kan jumpa ketam bunga besar dan segar , gemuk macam nie. credit kat ketam bunga.
pemalu sungguh sampai tergolek golek , tunggu sikit punya lama nak ambik gambar ketam ni saja,sebab sensitif dengan bunyi, dan manusia macam aku ni............ but finally dapat jugak!!!!!..........
Post a Comment