Tuesday, February 3, 2009

Aku Tak De Life....?

Since dah lama aku simpan sampai nak berkulat aku tak mengupdate entry untuk blog aku yang hidup segan mati malu... yelah aku bukan free sangat ... sibuk kerja, balik kerja reserch paper,assigment, practikal, patient and blah blah... huh memang kerja dalam heatlh care arena nie tak de life...

Sebenarnya aku dah lama tak mengupdate entry aku ... last sekali aku keluar ngan ixora pergi mengupdate tiket kapal terbang nak ke Sabah untuk ICU Asean conferance dier nak teman kan aku kira ok lah...



kemudian aku kuar ngn ixora lagi untuk merasmikan tempat baru kat shah Alam Kota kemuning aku rasa ada dalam entry dier kot.. kat tempat favourite dier kat OLDTOWN white Coffee ...

so there we are... the place looked happening even though raining outside....