Saturday, May 16, 2009

amodiah Jeddah

Aku berjalan jalan lagi.. kali ni jalan kaki pasal bas tak de waktu nie.
lepas selesaikan semua dokumen kat hospital dan dah dapt hospital ID aku berjalan balik. rupa akumacam philiphino pasal mereka ingat aku Phliphino dan speak tagalog ngan aku cian ... aku tak faham .. aku pun suka hati cakap melayu ,, kuang kuang kuanglah jadinyer...

kawasan nie sekitar kawasan apartment aku

nie kedai kecil yang berhampiran





life in Jeddah

aku keluar bandar kecik ni... pergi supermaket



masa ni kul 3.45 pm mereka belum buka kedai lagi. kedai sume buka petang ..dah life style orang arab ni petang petang dier punya aktiviti.

ni baru cam arab celup.. tapi celuplah berapa kali pun.. rupa same je tak de beza rupa kampucia gak...