Sunday, June 7, 2009

ha ha nanti kena muttawa

Suka nye ... bunga bunga dan bunga cantiknyer....................
Model aku pastinyer kawan aku lah sapa lagikan dier pun suka ... aku lagilah suka hu hu


memang sebelum datang kat sini takut sangat orang kata tak leh pandang tak leh jeling nanti kena mutawwa ha ha kesian aku ngan kawan aku nie sampai sakit tengkuk takut nyer pasal nak tengok sekeliling.. maklumlah tempat baru... tapi rupanyer tempat nie happening gak... bleh gak aku ajak abg arab nie bergambar sama ha ha jadi budak nakal aku kat sini........
tapi aku bukan ambik gambar berdua je pastinyer dengan kawan aku kan hanya kami berdua je kat sini...........

Tour of the KFSHRC







jangan terperanjat.. bukan apa cuma jalan jalan sekeliling hospital yang ala ala VIP ni je.. aku suka persekitaran dier banayk lukisan cam Gallery seni lukis yang besar.. mungkin sebab aku suka seni lukis kot merata rata dinding sume ada lukisan eiiiiiiiiiii suka sangat... view dari balcony... library dgn auditorium hospital nie...oraitlah ... Best..

Kawan baru ku






Oleh kerana kawan nie baru je sampai seminngu yang lalu dan dier masih dalam kerinduan lagi .. ingat pada anak dan suami yang tercinta maka jadilah dier sahabat ku satu satu satunya kat sini... haha
Kat Coffe bean ni aku melepak ngn si dier...
nak tunggu kat berjalan jalan panas panas .....

Jedda and me..........



view nie masa aku dalam perjalanan nak gi fish market ngan kawan aku. aku snap jer dari bus aku tu... sepanjang jalan aku suka tengok sea view nie... em sungguh mendamaikan...........